1

1. Înregistrarea pe platforma achizitii.md în calitate de furnizor

Pentru a accesa sistemul, puteți utiliza profilul Dvs. de pe 999.md, forum.md, point.md, play.md, sporter.md sau numbers.md sau puteți înregistra un cont nou.

Rețineți: înregistrarea incompletă pe site este valabilă timp de 14 zile calendaristice, apoi contul Dvs. va fi blocat.

Pentru a înregistra un cont nou pe platforma achizitii.md Dvs. trebuie să:

А. Deschideți site-ul https://achizitii.md/ro/

B. Accesați butonul “Înregistrare”.

C. Trebuie să specificați adresa de e-mail unde va fi trimis link-ul de confirmare a înregistrării, numele de utilizator „login” al companiei Dvs, parola și cifrele afișate în imagine.

Atenție: numele de utilizator trebuie să conțină numai cifre și litere latine, fără spații și virgule.

D. În mesajul primit la poșta electronică va fi link-ul către următorul pas al înregistrării.

E. Este necesar să completați cererea de înregistrare.

F. După completarea cererii de înregistrare, este necesar să accesați butonul “Mai departe”. Se va deschide o anchetă nouă pentru completarea detaliată a datelor despre companie. Este necesar să indicați toate datele pentru ca sistemul să poate genera contractul. Contractul dat se semnează între Dvs (agent economic) și platforma achizitii.md (operatorul platformei). Toate cîmpurile marcate cu „*” sunt obligatorii spre completare.

Atenție: Dacă la înregistrare primiți eroarea: Acest IDNO este deja utilizat, înseamnă că compania Dvs. este deja înregistrată pe site. Pentru mai multe informații, contactați operatorii la info@achizitii.md sau în chat pe pagină luni – vineri: 9.00 – 17.00.

G. După ce a-ți introdus toate datele despre companie, trebuie să faceți click pe butonul „Salvați”. Sistemul generează automat un contract în funcție de datele introduse. La poșta electronică va fi trimis un mesaj: Contractul a fost creat cu succes. Acum puteți să îl semnați digital în cabinetul Dvs, secțiunea Profil.

H. După studierea contractului (butonul “Vizualizare contract”), Dvs. puteți trece la semnarea acestuia (butonul “Semnare contract”).

I. Semnarea contractului se desfășoară din numele directorului (dacă un alt angajat îl semnează, trebuie să trimiteți o împuternicire pentru dreptul de a semna la info@achizitii.md) pe site-ul: https://msign.gov.md/

Este necesar să alegeți tipul semnăturii electronice de care dispuneți Dvs. și să treceți etapele de semnare a contractului.

(!) Dacă aveți întrebări sau erori în procesul de semnare – trebuie să contactați CENTRUL DE ASISTENȚĂ servicii publice electronice: 022 820 000

Î. După semnarea contractului la Dvs. va apărea butonul “Verifică semnătura”, care dovedește finisarea cu succes a înregistrării companiei Dvs. pe portalul achizitii.md
Atenție: Contul Dvs. va fi activat după verificarea contractului de către managerii noștri

Atenție: În cazul în care realizați careva modificări în Profilul companiei trebuie neapărat să re-semnați contractul / cererea, rugăm ulterior să contactați suportul tehnic al platformei pentru a informa despre modificările realizate pentru reactivarea contului Dvs. 

Important, perioada pentru re-semnarea contractului / cererii pentru clienții existenți – 7 zile calendaristice.

Important: În cazul în care se realizează înregistrarea în calitate de persoană fizică, după semnarea contractului, pentru activarea contului pe platformă, este necesar să transmiteți la adresa electronică info@achizitii.md copia buletinului persoanei înregistrate. 

Important: Pentru clienți nerezidenți: contractul semnat de către dvs este necesar de a fi transmis la la adresa noastră info@achizitii.md pentru activarea contului. În decurs de 14 zile calendaristice este necesar de a transmite 2 exemplare ale contractului pe format de hîrtie, în original, prin poștă. La finalizarea acestei perioada, contul dvs va fi temporar blocat pînă în momentul primirii și semnării contractului pe format de hîrtie.