1. Principala
  2. Ghid tehnic pentru Furnizori ( Operatori Economici )
  3. 3. Logarea pe platformă pentru utilizatorii înregistrați
  1. Principala
  2. Ghid tehnic pentru Cumpărători ( Autoritățile Contractante )
  3. 3. Logarea pe platformă pentru utilizatorii înregistrați

3. Logarea pe platformă pentru utilizatorii înregistrați

Pentru logarea pe platformă a utilizatorilor înregistrați anterior este necesar:

A. Accesați site-ul https://achizitii.md/ro/ , apăsați butonul „Intră”.

B. Indicați numele de utilizator sau adresa electronică și parola indicate la etapa înregistrării, sau utilizați contul de rețea socială.

În cazul în care, din anumite motive, nu cunoașteți / nu vă amintiți login și parola pentru autorizarea în sistemă, există câteva posibilități de clarificare.

1. Transmiteți scrisoare oficială (semnată) la adresa electronică info@achizitii.md cu solicitare de a vă prezenta datele cu care a fost realizată înregistrarea inițială, și anume login (numele de utilizator) și e-mail / număr de telefon pentru restabilirea parolei. Important! Parolele nu se salvează la noi. 

2. Dvs transmiteți scrisoare oficială (semnată) la adresa electronică info@achizitii.md cu solicitare de a fi adăugat utilizator nou în cabinetul companiei deja existent, care Dvs îl creați inițial conform instrucțiunii: https://support.achizitii.md/support-achizitii/1-inregistrarea-pe-platforma-achizitii-md-furnizor/, pînă la litera F. În scrisoare este necesar de a adăuga următoarele date: login nou creat sau existent (la care Dvs aveți acces), nume prenume, e-mail, număr de telefon, funcția.

În oricare din situații este necesar să indicați următoarele date: Nume Prenume, funcția, codul fiscal al companiei.

Updated on February 25, 2022