7. Cabinet și lucrul în acesta (Furnizor)

După înregistrarea cu succes pe platformă, este creat un Cabinet virtual pentru compania Dvs., care vă permite să vă gestionați profilul, să adăugați utilizatori noi, să modificați abonările pentru domeniile care vă interesează pentru a participa la tendere/proceduri de achiziții publice, să monitorizați starea tenderelor la care participanți în calitate de ofertant sau ați participat, să adăugați tendere în secțiunea Favorite.

Atenție: dacă în cabinet este activ Modul de testare (buton verde) și există o notificare prin care trebuie de semnat un contract, atunci pentru activare pe platformă contactați managerii la numerele de telefon: 022 003 999, 079 999 801 sau prin chat-ul de pe site, din colț dreapta jos.

Program de lucru: Luni – Vineri între orele 09:00 – 17:00.

Cabinetul are următoarele secțiuni:

 7.1. Profil – în această secțiune se afișează toate informațiile despre compania Dvs. pe care le-ați indicat în timpul înregistrării. Când veți editata/modifica orice informație din profil, contractul va fi generat din nou și trebuie să fie semnat.

7.2. Utilizatori – pentru a adăuga utilizatori în cabinetul companiei, accesați Utilizatori, apoi apăsați butonul Adаugă utilizator, indicați rolul acestuia Admin / manager – utilizatorii cu aceste roluri au capacități similare, cu excepția utilizatorului cu rolul Admin care poate adăuga și elimina alți utilizatori.
Contact – acest rol este selectat cu scopul de a fi adăugate numai detaliile de contact ale persoanei care ar putea fi vizibile în procedura de achiziție.

IMPORTANT: noul utilizator pe care îl adăugați la Cabinet trebuie să aibă inițial un nume de utilizator (login) pe achizitii.md / 999.md.

7.3. Redactare date utilizator  

  • CabinetUtilizatori (aplicați modificările necesare);
  • Numele nou trebuie să fie adăugat și în setările contului, anume aici:

7.4. Abonări – notificări/înștiințări despre publicarea noilor proceduri de achiziții publice care vor fi transmise la adresa Dvs. de e-mail (specificat în setările profilului), în funcție de domeniul Dvs. de activitate și interese. Puteți face abonarea după clasificatorul CPV de bunuri, servicii sau lucrări după cuvinte cheie, după numele sau IDNO/codul fiscal al Autorității/Entității contractante.

Codul CPV – utilizat de cumpărător pentru clasificarea bunurilor, serviciilor sau a lucrărilor solicitate.

(!) Este important  de reținut că Autoritatea/Entitatea contractantă publică tendere/proceduri de achiziții publice numai cu codul CPV din a doua categorie (exemplu: 50800000-3).

7.5. Favorite – în această secțiune puteți salva tendere, pe care doriți să le urmăriți. Pentru a face acest lucru este necesar să deschideți pe site procedura de achiziție publică care vă interesează și faceți click pe conturul steluței   care se reflectă în titlul procedurii.

IMPORTANT: numărul de pagini din secțiunea Favorite nu trebuie să depășească 14.

7.6. Ofertele mele – în această secțiune puteți vedea lista tenderelor la care ați participat.

7.7. Documente – această rubrică poate fi utilizată cu scopul de a salva documente. Nimeni, cu excepția utilizatorilor cabinetului, nu poate vedea aceste documente. Documentele încărcate și salvate în această rubrică pot fi ulterior utilizate la depunerea ofertei comerciale, prin încărcare direct de aici. 

Updated on January 23, 2024