1. Principala
  2. Pentru Furnizori
  3. 7. Cabinet și lucrul în acesta(furnizor).

7. Cabinet și lucrul în acesta(furnizor).

După înregistrarea cu succes pe platformă, este creat un Cabinet virtual pentru compania Dvs., care vă permite să vă gestionați profilul, să adăugați utilizatori noi, să modificați abonările pentru domeniile care v-ar interesa, să monitorizați starea tenderilor la care a-ți participat, să adăugați tendere în secțiunea Favorite.

Atenție: dacă în cabinetul Dvs este activ modul de testare(buton verde) și există o notificare prin care trebuie să semnați un contract – contactați managerii noștri 022 003 999 pentru activarea Dvs. pe platformă.

 7.1. Profil – În această secțiune se afișează toate informațiile despre compania Dvs. pe care le specificați în timpul înregistrării. Cînd editați orice informație de profil, contractul este generat din nou și necesită să fie semnat.

7.2. Utilizatori – Pentru a adăuga utilizatori în cabinetul companiei, trebuie să dați click pe „Adăugați utilizator”, să specificați rolul acestuia (Admin / manager – utilizatorii cu aceste roluri au capacități similare, cu excepția: utilizatorul cu rolul Admin poate adăuga și elimina alți utilizatori. Contact – aceast rol este selectat, dacă scopul este de a adăuga numai detaliile de contact ale persoanei care ar putea fi vizibile în procedura de achiziție), completați toate datele.

7.3. Abonări – Notificări în formă electronică pe adresa Dvs. de e-mail, în funcție de domeniul dvs. de activitate și interese. Puteți face abonarea după clasificatorul CPV de bunuri și servicii, după cuvinte cheie, pe regiuni ale țării, după numele sau codul fiscal al autorității contractante și puteți alege o frecvență de primire a notificărilor.

Codul CPV – utilizat de client pentru a clasifica produsul sau serviciul solicitat. Puteți alege codul întregii categorii sau un grup separat.

7.4. Favorite – În această secțiune puteți salva tendere, pe care doriți să le urmăriți. Pentru a face acest lucru: trebuie să găsiți o licitație pe site, să o deschideți, faceți click pe conturul stelei care se reflectă în titlu procedurii.

7.5. Ofertele mele – În această secțiune puteți vedea lista tenderilor la care a-ți participat.

Updated on February 12, 2019